Целта ни е да покажем,  че нашето море и планини,

...
Целта ни е да покажем,  че нашето море и планини,
Коментари Харесай

Борисов: И аз съм с принос в медицината - слънцето и морският бриз лекуват коронавируса

" Целта ни е да покажем,  че нашето море и планини, при този тренд на болестта, са безвредни. И аз имам принос в медицината - лечителни за ковид са това слънчице, хубавият морски бриз. Трябва да създадем по този начин, че да  примамим и сърби и македонци и гърци да дойдат на нашето море. И Босна и Унгария, също ".

Така министър председателят Борисов отговори на въпрос на " 24 часа " какъв туристически сезон чака поради обстановката към ковид. Днес министър председателят бе в Бургас, където прегледа строителството на новата спортна зала " Арена ", а по-късно инспектира обхода на Поморие. 

Борисов напомни, че от 1 юни се смъква карантината за множеството страни от Европейски Съюз и изрази вяра, че ще се резервира наклонността България  и Гърция да си обменят по 1,5 млн. туристи. Попитан по кое време биха могли да се възстановят чартърите, защото Слънчев бряг работи главно с туристи от Западна Европа, министър председателят съобщи, че това би трябвало да се реши от  водачите на всички страни. " Много се надявах Г7 да се съберат, само че разбрах че и Тръмп е канцелирал срещата. Това не е оптимистичен знак ", сподели Борисов. Той добави, че на следващия ден е поканил сръбският президент Вучич, на който ще покаже Балкански поток, а след ден-два в България идва и гръцкият министър-председател Мицотакис.

" Сега ние като се справихме добре със обстановката,  в България няма признателност ", заключи министър председателят.

 



" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР